Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ και τα χτυπάμε με το μίξερ ή με αναδευτήρα.
Κάνουμε το μείγμα μικρά μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα κυλάμε σε ζάχαρη άχνη.
Τοποθετούμε τα μπαλάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αφήνουμε αποστάσεις μεταξύ των κουλουριών.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 - 12 λεπτά στους 180°C
Σημειώσεις
Παραδοσιακά μελοκούλουρα, ιδανικά για όλη την οικογένεια και κατάλληλα για μικρά παιδιά με βασικό συστατικό μέλι από το βουνό του Πάρνωνα. Ιδανικό υγιεινό σνακ για τον καφέ, το γραφείο, το σχολείο.