Πιτάκια με γέμιση γραβιέρας & μαρμελάδα περγαμόντο

Συστατικά

  • 300 γρ. 100% κατσικίσια γραβιέρα Parnon Poèma
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 100 γρ. μανούρι
  • 2 αυγά
  • 6 γρ. πιπέρι
  • 5 γρ. μοσχοκάρυδο
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • Μαρμελάδα περγαμόντο
  • Χωριάτικο φύλλο (έτοιμο)

Οδηγίες

  1. Τρίβουμε όλα τα τυριά σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε στο μίγμα και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  3. Παίρνουμε έτοιμο χωριάτικο φύλλο για πίτες & το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες.
  4. Με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνω από τη γέμιση & τοποθετώ στην άκρη του φύλλου & τυλίγω.
  5. Τηγανίζω τα πιτάκια & σερβίρω με μαρμελάδα περγαμόντο από πάνω.

Σημειώσεις

Προαιρετικά πασπαλίζουμε τα πιτάκια με λίγο μαυροσούσαμο.

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε και με άλλη μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή και μέλι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη συνταγή οποιοδήποτε είδος από τις κατσικίσιες γραβιέρες Parnon Poèma σας αρέσει.